A woman standing on a bridge wrapped into a beautiful grey organic cotton cardigan by Malaika New York

Efterårscardigans, som du skal bruge i 2023 og frem

Posted by Malaika Haaning on

Er du cardigan-fan, nej jeg henviser ikke til Cardigans-bandet fra 1992 men beklædnings genstanden. Jeg elsker cardigans, men ikke den der tætsiddende, for jeg har aldrig fundet at de sad god og det har du måske heller ikke? Hvis du stadig leder efter den perfekte cardigan, kunne en af ​​disse måske være noget for dig?
Waterfall cardiganen klemmer dig ikke på en ubehagelig måde, som den traditionelle cardigan ville gøre. Cardiganen efterlader ikke stoffet åbent mellem knapperne. Cardiganens drapering tillader kroppen at bevæge sig frit. Ærmerne er løstsiddende og farven på ærmerne giver dig en cool kant. Den er lavet af håndskårne upcyclede cykelslanger, der giver kanten et smukt vandfaldslook.
Leder du efter et tungere stof og et mere kunstnerisk look, så er swatch-jakken måske noget for dig til din efterårsgarderobe. Cardiganen er lavet af 100% rester af vores reststoffer. Hver enkelt cardigans er unik på grund af farverne og placeringerne. Pasformen er til den store side, fordi jeg ikke vil føle, at jeg er spændt fast, og hver bid, jeg tager, vil vise sig. 🙈 Det er 3 år siden, jeg fødte tvillingerne, og jeg har stadig min mave efter graviditeten, så jeg elsker at have swatch-jakken på, fordi forstykket skjuler min mave.
PS: Sørg for at tjekke målene ud, hvis du ikke kan finde din størrelse.
efterårs cardigan økologisk bomuld
Sidst men ikke mindst har jeg haft denne cardigan på i mere eller mindre de sidste to uger, hvilket siger en del. Den firkantede cardigan er super blød og den eneste af disse 3, der har en lomme. Lommen er lavet af håndskårne cykelslanger, og jeg har brugt den til min mobiltelefon og læbepomade. Jeg bruger cardiganen som en jakke, og den er varm nok til at holde mig behagelig at gå til og fra bilen.

← Older Post Newer Post →

Sustainable Styling Blog

RSS
Sustainable Basic Clothing For Women

Sustainable Basic Clothing For Women

By Malaika Haaning

We're all about embracing eco-conscious choices, starting with our organic cotton clothing line. Grown without toxic pesticides, fertilizers, or GMOs – all of which can...

Read more
Spring Dresses 2024

Spring Dresses 2024

By Malaika Haaning

 How to find the perfect Spring Dress? Spring fills me with a sense of excitement and anticipation, as it signifies new beginnings and fresh opportunities....

Read more